Hoe deel je muziek met twee AirPods tegelijk en geniet je in gezelschap

iOS 13 is de laatste versie die Apple heeft uitgebracht voor zijn iPhone (we herinneren u eraan dat de iPad nu een eigen besturingssysteem heeft dat iPadOS heet). Een nieuwe versie met nieuwe ontwerpkenmerken en nieuwe functies zoals de donkere modus, veel gedetailleerdere kaarten, nieuwe manieren om fotos te bewerken, enz. Maar een van deze nieuwe functies die onopgemerkt is gebleven, en die volgens ons een speciale vermelding verdient, is dat we nu muziek kunnen delen met twee AirPods of andere draadloze koptelefoons tegelijk.

Geweldig nieuws voor degenen onder ons die genieten van de miljoen liedjes die we via Apples draadloze koptelefoon beluisteren en eindelijk kunnen delen met onze partner, vrienden of wie we maar willen , op een heel eenvoudige manier (zoals alles wat Apple doet), zoals je hieronder zult zien.

Muziek delen met twee AirPods tegelijk

Vereiste tijd: 1 minuut.

 1. Sluit uw AirPods aan

  Link je AirPods als ze dat nog niet zijn, of zet ze gewoon in je oren en open de muziektoepassing.

 2. Klik op AirPlay

  Als u op AirPlay klikt, ziet u de koptelefoon of de draadloze luidsprekers waar de muziek die we beluisteren wordt afgespeeld.

 3. Klik op share audio

  Er verschijnt een nieuwe knop om audio te delen met een andere compatibele draadloze headset.

 4. Volg de stappen om het andere paar AirPods te koppelen.

  Open de doos van de andere AirPods en houd de achterste knop ingedrukt om de synchronisatie te starten.

 5. Activeer ze en stel het volume in .

  Vanaf nu kunt u nieuwe AirPods activeren of deactiveren, het volume aanpassen en zelfs wissen.

Door het volgen van deze eenvoudige stappen kunnen we de muziek waarnaar we luisteren delen met een tweede paar AirPods of een draadloze koptelefoon. Aangezien Apple Music miljoenen liedjes heeft, waarom deel je het niet met anderen om er in gezelschap van te genieten .