Hoe deel je iPhone internet met andere computers

Hoe de iPhone internet te delen – Velen van jullie zijn nieuw in de wereld van de technologie, anderen zijn er al geruime tijd, maar doen nog steeds dingen op de “oude school” manier omdat je de ware kracht van je computers niet kent Apple . Ik ben nog steeds verbaasd als ik mensen hoor praten over routers MiFi of WiFi om hun computers aan te sluiten op het netwerk, wanneer je eigen iPhone de beste router is om ALLE computers Mac , iPad of wat je maar wilt draadloos aan te sluiten.

Hoe deel je het internet van de iPhone met andere apparaten

  • Om de dataverbinding van de iPhone te delen met de andere teams moeten we toegang hebben tot onze teaminstellingen.
  • Ga naar de sectie die “Internet Sharing” zegt op onze iPhone (De FIFTH van de top).
  • We krijgen TWEE verschillende opties voorgeschoteld, ÊÊn om “Internet Sharing” te activeren en de andere om het Wi-Fi-wachtwoord aan te passen om te voorkomen dat anderen zonder toestemming verbinding maken met ons persoonlijke netwerk.

Intesol Channel – Hoe deel je de iPhone data verbinding met andere computers

Zodra “Internet Sharing” is geactiveerd op onze iPhone , zullen we gewoon de rest van onze computers moeten zoeken naar het Wi-Fi-netwerk dat we net hebben gemaakt alsof het ons thuismodem is (door het invoeren van de sleutel die we hebben ingesteld).

Op deze manier en alleen met onze iPhone kunnen we op elk gewenst moment onze laptop, iPad of wat we ook willen blijven werken of onze tutorials raadplegen.

Tot slot waarschuwen we je om vooral voorzichtig te zijn als je vanaf een laptop door de verbinding van je iPhone bladert, omdat veel websites meer data verbruiken van de desktopversie die voor computers is voorbereid en je misschien een onaangename verrassing krijgt.