Hoe de iPhone 7 “Hard Reset” te resetten

Hoe de iPhone 7 te resetten ” Hard Reset ” – Sinds de eerste versie van de iPhone is het systeem voor het resetten of het doen van een ” Hard Reset ” toen onze computer niet werkte of bevroor, is altijd hetzelfde geweest: Houd de ” Home ” knop ingedrukt en zet deze aan/uit ( Power ) totdat het beroemde Apple logo verschijnt, zoals we je hebben laten zien in een aantal van onze tutorials. Maar de nieuwe iPhone 7 vervangt de klassieke mechanische ” Home ” knop, met een vaste knop met een haptische motor (Een systeem al gezien in de Apple Watch of in de nieuwste generatie Trackpads met de MacBook) ,  die ook de waterbestendigheid van de iPhone heeft verbeterd, heeft ertoe geleid dat Apple is gedwongen om de volgorde die we allemaal kenden te veranderen voor een nieuwe.

LET OP: Hoe de iPhone 8 te resetten met een harde reset in iOS 11

Maak je geen zorgen, we gaan jullie allemaal die een iPhone 7 of iPhone 7 PLUS hebben leren om je computers eenvoudig en snel te resetten. Iets wat, zoals Apple zegt, als laatste redmiddel moet worden gebruikt en als je iPhone 7 niet aanstaat of niet meer werkt.

Hoe de iPhone 7 te resetten door het doen van een “Hard Reset”

  • Met de Apple , zou de volgorde om de iPhone 7 te resetten zijn om de aan/uit knop en de volume omlaag knop in te drukken. Maak je geen zorgen over het feit dat de volume-indicator laag lijkt, want bij het resetten van het apparaat keert het terug naar hoe het eerder was.

Op deze manier sluit het team alle applicaties en processen die een storing hadden veroorzaakt, zodat het in een paar seconden verder kan gaan met wat we aan het doen waren.