Hoe activeer je Siri op de iPhone op TWEE verschillende manieren

Hoe activeer je Siri op de iPhone – Siri, de virtuele assistent van Apple, is met elke nieuwe versie die Apple voor iOS uitbrengt, aan het evolueren en aan het groeien. Van het laten springen van onze iPhone naar de Mac, Apple Watch of zelfs de Apple TV, tot de mogelijkheid om te communiceren met de meeste programmas die we op onze computers hebben geïnstalleerd. Een virtuele assistent die we met onze stem kunnen activeren dankzij het commando “Oye Siri”, maar zoals Rebeca ons vertelde in een vraag die ons contactformulier heeft bereikt, mislukt het soms omdat er veel achtergrondgeluiden zijn.

Om dit op te lossen is er een systeem om Siri op de iPhone te activeren door te typen, dat het gesproken systeem aanvult en dat wij u aanraden te activeren zodat noch ruis noch gecompliceerde woorden een belemmering vormen voor Siri.

Hoe activeer je Siri op de iPhone op TWEE manieren

Hoe activeer je Siri op de iPhone met “Hey Siri”

Het snelste systeem om Siri te gebruiken is het spraakcommando “Hey Siri”. Een zeer eenvoudige functie die, eenvoudigweg door het gebruik van onze stem, onze virtuele assistent laat reageren en aan de slag gaat met wat we vragen.

Om “Oye siri” te activeren zullen we het volgende moeten doen:

  • Ga naar Instellingen> Siri en zoek.
  • We zoeken de sectie Als je “Hey Siri” hoort en activeren.

iOS-instellingen

Hoe activeer je Siri op de iPhone door te typen

Een andere manier om orders te geven aan Apples assistent is schriftelijk. Een optie die ons in staat stelt een tekstvak te schrijven waar we kunnen schrijven wat we willen, die we u aanraden te activeren voor het geval u zich in een omgeving bevindt met veel achtergrondgeluiden die het moeilijk kunnen maken voor Siri om te begrijpen wat we willen.

Om de optie om naar Siri te schrijven te activeren moeten we de volgende stappen volgen:

  • Ga naar Instellingen> Algemeen.
  • Eenmaal binnen de Algemene sectie, zoeken en openen we Toegankelijkheid> Siri
  • De eerste optie die verschijnt is “Schrijf naar Siri”, die we zullen activeren.

Toegankelijkheid sectie Toegankelijkheid van Siri

Vanaf dit punt, elke keer als we op de home-knop drukken op de meeste iPhones, met uitzondering van de iPhone X waar we op de knop aan de zijkant moeten drukken, verschijnt er een zoekvak waar we kunnen intypen wat we willen dat het doet.

TWEE verschillende manieren om met Siri te kunnen communiceren en geen tweede zoekopdracht te verspillen, het weer te bekijken, onze afspraken te controleren, fotos te zoeken en honderden andere acties.