Hoe activeer je de tweestapsverificatie van je Apple ID?

Beveiliging is iets wat we allemaal heel serieus moeten nemen. Computers en gebruikerssessies die zoveel informatie over ons bevatten, dat ze ons in veel gevallen beter kunnen leren kennen dan onze eigen familieleden. Contacten, Wenslijsten, sociale netwerken, muzieksmaken en zelfs vingerafdrukken die worden opgeslagen en ons kunnen binden als iemand onze Apple ID zou krijgen.

Apple staat er wereldwijd om bekend dat het de meest veilige apparatuur op de markt heeft, niet alleen op het niveau van onderdelen die geen gegevens delen met derden, maar het niveau van de versleuteling van onze persoonlijke accountgegevens is zeer hoog, natuurlijk zijn alle inspanningen van Apple waardeloos als:

  • Het wachtwoord dat we op onze computers hebben is zo belachelijk als 1, 2, 3, 4
  • Accepteren van berichten zonder te lezen
  • We installeren applicaties van andere systemen dan de App Store
  • .

  • Enz…

Al deze redenen zijn meer dan genoeg om een goed wachtwoord te hebben (meer dan 4 cijfers en alfanumeriek), en de tweestapsverificatie van onze Apple ID te activeren om een extra beveiligingslaag toe te voegen, en het moeilijker te maken voor hackers en geïnteresseerde partijen om onze privégegevens te krijgen.

Het belangrijkste gebruik van de tweestapsverificatie, voor degenen onder u die het niet weten, is gebaseerd op het sturen van een activeringscode naar onze mobiele telefoons die we moeten invoeren om het gebruik en de wijziging van de gegevens in onze accounts te autoriseren.

Hoe activeer je de tweestapsverificatie van onze Apple ID

?

  • Om deze beveiligingsoptie te activeren moeten we het via uw Apple ID doen en naar het beveiligingsgedeelte gaan waar we de verificatie in twee stappen kunnen activeren.
  • Voordat er wijzigingen aan het account worden aangebracht, zal het systeem twee veiligheidsvragen stellen om ons te laten weten dat wij degene zijn en dat we alle wijzigingen of serviceactivaties kunnen doorvoeren die we willen.
  • We gaan verder met de stappen die we hebben gekregen om het proces te voltooien.

Op deze manier hebben we een extra beveiliging in onze computers en onze accounts, die nooit slecht komt zoals het nu is.