Het programma Kaarten in Apple Watch gebruiken

Apple watch maps – De Apple Watch , zoals alle apparaten die iOS gebruiken , bevat GPS navigatie die ons zal helpen om snel en direct van punt A naar punt B te gaan. Uit eigen ervaring geloven we dat het Haptico systeem dat in de Apple Watch is opgenomen en dat ons geruisloos waarschuwt voor elke bocht, samen met de aanwijzingen die de Maps applicatie biedt, dit een uniek systeem maakt om snel onze bestemming te bereiken.

De Apple Watch Maps applicatie heeft precies dezelfde functies als op elke computer iOS .Β Zodra we de applicatie openen, vertelt deze ons de exacte locatie waar we ons bevinden en hebben we verschillende mogelijkheden om deze te gebruiken:

 • U kunt klikken op de verschillende getoonde aandachtspunten (zoals boekwinkels, restaurants, bioscopen, etc…), deze selecteren en ze brengen u naar hen toe door de navigatie te starten.
 • We kunnen met de kroon inzoomen om de kaart op grotere of kleinere afstand te zien, of ook dubbelklikken op het scherm om in te zoomen .
 • U kunt een pincode instellen zoals op de iPhone door eenvoudigweg met uw vinger op het scherm te drukken en deze te selecteren om u naar uw geselecteerde bestemming te brengen.
 • Als we direct naar het adres van een van onze contactpersonen willen gaan, moeten we stevig drukken (dankzij ForceTouch), om een lijst met onze contactpersonen te openen . Zodra dit gedaan is, selecteert u het en drukt u op start.
 • Een van de gemakkelijkste manieren is altijd met behulp van onze SIRI assistent, die ons effectief zal laten zien waar we heen willen.
 • We kunnen ook gebruik maken van de Kaarten-applicatie op onze iPhone die automatisch synchroniseert met onze Apple Watch .

LET OP: Hoe het Apple horloge te kalibreren voor een grotere nauwkeurigheid

Apple watch maps – Hoe zal het ons vertellen waar we naartoe moeten?

Als je eenmaal hebt besloten waar je heen wilt, Hoe werkt Maps in Apple Watch? Apples meest persoonlijke computer heeft een speciale vibratiemotor die ons vertelt waar en wanneer we moeten draaien:

 • Met een serie TWELVE-trillingen zullen we heel discreet aangeven dat we op het volgende kruispunt naar rechts gaan .
 • DRIE dubbele trillingen geven aan dat we linksaf slaan.
 • Een trilling geeft aan dat de laatste richting is die we moeten nemen en wanneer we onze bestemming hebben bereikt .

Net als al het andere is het een kwestie van een enkele sessie om te wennen aan de tekens Apple Watch haptics , maar ook “Maps” biedt ons meer informatie op het scherm van onze Apple Watch :

 • In de linkerbovenhoek zien we de geschatte aankomsttijd .
 • Als we onze vinger naar links bewegen zien we de Samenvatting op de kaart van de route die we gaan doen.
 • Als we de indicaties willen stoppen, druk dan gewoon stevig op het scherm en zodra de “Stop”-knop verschijnt, selecteer je deze.

Zeker een snelle en discrete manier om onze bestemming te bereiken zonder iemand lastig te vallen en vooral zonder de telefoon helemaal bij de hand te hebben.