Het plaatsen van een map in de iPhone of iPad Dock

De Dock op de iPhone of iPad is waar we meestal de vier applicaties houden die we het meest gebruiken. Een zeer nuttige vaste balk met applicaties die in sommige gevallen een beetje schaars kan zijn vanwege het aantal apps dat we op onze computers verzamelen. Iets dat kan worden opgelost door een applicatiemap aan te maken en deze te verankeren in het Dock op onze iOS apparaten .

We hebben al uitgelegd hoe je onmiddellijk mappen kunt maken. Een systeem dat vanaf iOS 11, ons in staat stelt om mappen te maken op een zeer eenvoudige manier, en zelfs te bewegen tussen verschillende schermen met de applicaties door simpelweg met een andere vinger naar rechts of links te schuiven terwijl we de applicaties gegroepeerd en ingedrukt hebben met een andere vinger. Maar vandaag gaan we nog een stap verder in het aanpassen van onze apparaten door een map met apps en games te verankeren aan de iPhone of iPad Dock.

LET OP: Hoe maak je direct applicatiemappen aan in iOS 11?

Hoe plaats je een map in het Dock van de iPhone of iPad

Maak ruimte voor de App Het verwijderen van een App van het “Dock” Activeer verwijderen of groeperen van App Transfermap naar “Dock”

  1. Het eerste wat we moeten doen is een van de VIER applicaties die in het Dock van onze iPhone of iPad zijn gedockt, verwijderen of verwijderen.
  2. We maken een map met de applicaties die we willen. Ofwel de applicaties waarmee je meestal werkt, ofwel per type applicatie (foto-apps, etc.), ofwel hoe je het wilt en hoe je het wilt noemen.
  3. Omdat we al de Dock (punt 1), zullen we gewoon de map die we net hebben gemaakt in de ruimte links in de Dock op de iPhone , die zal blijven aangemeerd en zal werken net als elke andere applicatie map die we hebben.

Op deze manier heb je altijd je meest gebruikte toepassingen bij de hand, of zoals bij ons, een map met de verschillende fotoapplicaties die je hebt, om de juiste te gebruiken voor elke gelegenheid (zwart-wit videocamera, voedselfotografie, close-ups, video, etc.), of de nieuwste spellen die we spelen.