Het opslaan van een telefoonnummer op de iPhone

Vaak moeten we, voor het werk of om een andere reden, hetzelfde telefoonnummer bellen op een telefooncentrale. Een marteling die ons dwingt te luisteren naar een lokatie, geeft ons verschillende opties om te klikken op de uitbreiding van de betreffende afdeling.

Laten we eerlijk zijn, het is behoorlijk zwaar om steeds weer hetzelfde proces te moeten doen, om bewust te zijn van het juiste moment om de knop in te drukken en vooral om constant de juiste extensie te onthouden.

De iPhone stelt ons in staat om grote dingen te doen en een van die opties is de personalisatie van onze agenda tot ongelooflijke punten, zoals het opslaan van een telefoonnummer met extensie inbegrepen, zodat wanneer we bellen het hele proces automatisch doet.

Opslaan van een telefoonnummer met extensie

  • We hebben toegang tot de agenda van onze iPhone om het nummer op te slaan of te bewerken waaraan we de uitbreiding van de telefooncentrale willen toevoegen.
  • Als het een nieuw nummer is vullen we alle gegevens in, terwijl als we het willen opslaan in een telefoon die we al hebben, we moeten klikken op bewerken , en dan klikken op het telefoonnummer dat we hebben opgeslagen.
  • In de linkerbenedenhoek verschijnen de +* tekens, die we indrukken.
  • Door er op te drukken verandert het toetsenbord en krijgen we twee nieuwe opties “Pauze en Wacht”, het is deze tweede toets (Wacht) die we moeten indrukken om het toestelnummer toe te voegen.
  • Als we na het toevoegen van het telefoonnummer een puntkomma aan ons telefoonnummer toevoegen, dan moeten we het toestelnummer dat we nodig hebben, toevoegen.
  • We klikken op save, en we hebben het ALLEEN klaar om te bellen wanneer we het nodig hebben.

Een zeer comfortabele en snelle manier, zodat we voor eens en altijd kunnen sparen voor al die extensies, automatisch bellen zonder gek te worden, of de hele automatische opname steeds opnieuw beluisteren.