Herstellen van uw Apple ID wachtwoord

Herstel wachtwoord voor Apple ID

Herstel wachtwoord van Apple ID – Alle Apple computers hebben één ding gemeen, onze Apple ID . Een account dat we de eerste keer dat we een Apple computer opzetten moeten aanmaken en dat zal dienen om al onze Apple computers te beheren, de aankopen die we doen in de respectievelijke ” Store ” programmas, de films en nummers die we in iTunes hebben gekocht, alle documenten die we in iCloud hebben en een veelheid aan ongelooflijke functies tussen alle apparaten in de apple die we hebben en die je kunt ontdekken in het volgende artikel .

Bij het aanmaken van onze Apple ID moeten we drie beveiligingsvragen en een voldoende veilig wachtwoord aanmaken, waarvoor we aan minimale voorwaarden moeten voldoen:

 • Minimaal 8 tekens .
 • Inclusief Één hoofdletter .
 • Inclusief Één kleine letter .
 • Inclusief Één nummer .

Als we alles klaar hebben is het altijd belangrijk om het wachtwoord te onthouden (schrijf het zelfs ergens veilig op). Maar Wat als we het na verloop van tijd vergeten? . Maak je geen zorgen, er zijn een aantal systemen waarover we je hieronder vertellen, zodat je dat wachtwoord kunt herstellen en een totale ramp kunt voorkomen. Het hangt allemaal af van de vraag of je op een Mac met OS X of op een iOS-apparaat (iPhone, iPad, Apple TV of iPod) zit.

Herstel Apple ID wachtwoord – Herstel Apple ID wachtwoord van uw browser

Herstel Apple ID Wachtwoord – Je staat voor je computer klaar om dat programma te kopen dat je moet hebben om je werk gedaan te krijgen en in het ergste geval ben je niet in staat om dat ietwat ingewikkelde wachtwoord te onthouden dat je hebt gebruikt om je Apple account aan te maken.

Trek je haar niet uit je hoofd door het te onthouden, gebruik de zoekmachine in je browser en ga naar het adres om je Apple ID te beheren

.

Eenmaal binnen de Apple website, klik je onder de laden om je gegevens in te vullen en je vindt de optie om Je Apple ID of wachtwoord te vergeten?  Op dit punt kunnen we onze Apple ID invoeren, zodat we twee opties hebben om ons wachtwoord op te vragen:

Reset of ontgrendel wachtwoord

 • We kunnen uw wachtwoord resetten met behulp van de e-mail die we koppelen aan uw nieuwe Apple-account, die u automatisch een e-mail stuurt met een link om uw wachtwoord te wijzigen.
 • Beantwoord de beveiligingsvragen die we hebben gesteld toen u uw Apple-account aanmaakte. Door het correct beantwoorden van deze vragen die we destijds hebben geselecteerd en beantwoord, verschijnt er een scherm waarop we het wachtwoord voor een nieuwe kunnen wijzigen, mits aan de vorige voorwaarden is voldaan (cijfer, hoofdletters, kleine letters en 8 cijfers).

Als we op dat moment beseffen dat ons hoofd erger is dan we dachten en we ons Apple ID niet meer herinneren, kunnen we op diezelfde pagina klikken op Ben je je Apple ID vergeten?  die ons direct naar een nieuw scherm brengt waar we onze naam, achternaam en het e-mailadres waarmee we onze nieuwe Apple-account hebben geopend, moeten plaatsen.

Herstel Apple ID wachtwoord – Herstel Apple ID wachtwoord in iOS

Als er tijdelijk geheugenverlies optreedt vanaf ons iOS-apparaat (iPhone, iPad, Apple TV of iPod) en na verschillende mislukte pogingen om ons wachtwoord in te stellen, moeten we klikken op ” iForgot “, die ons rechtstreeks naar de pagina brengt om onze Apple ID te beheren en het wachtwoord

te herstellen.

Zodra we onze Apple ID invoeren, krijgen we net als in de vorige versie de twee opties om het wachtwoord te herstellen

 • Met behulp van e-mail.
 • Beantwoord de beveiligingsvragen.

In het geval dat we op een van beide apparaten niet in staat zijn om het wachtwoord van onze Apple iD te herstellen en te wijzigen, zal het altijd de laatste optie om totale ramp te voorkomen en het openen van een nieuwe Apple-account, neem dan contact op met Apple technische ondersteuning op :

 • Stuur ze een bericht.
 • Plan een gesprek.
 • Bel later de technische ondersteuning.

Waar we worden gevraagd om een reeks gegevens, en zelfs om wat documentatie te sturen via e-mail.