Gebruik van openbaarvervoerroutes in Apple Maps

Hoe gebruik je Openbaar Vervoer Routes in Apple Maps – Er is veel veranderd in Apple Maps sinds het begin. Flyover, verbeterde 3D-kartering, miljoenen toegevoegde points of interest en zelfs routes met het openbaar vervoer. Iets dat in veel steden in de VS, Australië en Engeland, en ook in Madrid (Spanje) gebruikt zou kunnen worden.

Apple heeft weer eens een fantastische service van externe programmas gemaakt, door deze te verbeteren en te integreren in zijn eigen Mapping-toepassing. Als u het, net als wij, zo graag wilde gebruiken, leggen we uit hoe u het moet doen en ALLE mogelijkheden die het biedt om onze ervaring zo goed mogelijk op maat te maken.

Hoe gebruik je openbaar vervoer routes in Apple Maps

 • We hebben toegang tot de Apple Maps applicatie op onze iPhone of iPad.
 • Ga naar de zoekbalk in Kaarten en zet het adres, de winkel, het restaurant of het punt van belang waar u naartoe wilt.
 • De “Route” knop zal verschijnen, samen met de geschatte tijd van aankomst op onze bestemming.
 • We drukken op de knop “Route” en in het onderste menu kunnen we de transportmethode en de tijd die elk van hen in beslag neemt, selecteren:
  • Auto.
  • Laten we gaan.

  • Openbaar vervoer.
  • Transportdeling (Uber).
 • Klik op Openbaar Vervoer en de verschillende routes die u hebt voorbereid zullen verschijnen, met behulp van verschillende bus-, metro-, voorstads- en wandelroutes. Als we de details van elk van de routes willen zien zullen we klikken waar er “detail” staat

Apple Kaarten Applicatie Route in Apple Maps Openbaar vervoer route Openbaar vervoer

 • Als we eenmaal de route hebben gekozen die we willen, kunnen we in veel meer detail de straten en de tijd zien om te reizen, de verschillende metrolijnen die we moeten nemen, zelfs de haltes die we zullen passeren. Een andere TWEE details waarmee rekening moet worden gehouden vanuit het oogpunt van het Openbaar Vervoer van de Apple Maps, is dat het ons laat weten of er een waarschuwing of beperking is in een van de lijnen van het Openbaar Vervoer, en dat het ons toestaat het startpunt te kiezen, of het vertrek van onze route voor te bereiden op de datum en tijd die we willen, zodat het rekening houdt met het verkeer op dat moment, het tijdstip van aankomst van de treinen, enz…

Routebeschrijving Stops op elke lijn van het openbaar vervoer Waarschuwingen voor het openbaar vervoer Bereid de route voor op een andere datum en tijd

Als u alleen toegang wilt krijgen tot het openbaar vervoer om de verschillende metro-, trein- of voorstadslijnen te bekijken (inclusief veerlijnen waar beschikbaar), hoeft u alleen maar te klikken op de “i” die rechtsboven verschijnt en die ons in staat stelt om over te schakelen naar de verschillende kaartstijlen, waaronder het openbaar vervoeroverzicht.

Zicht op Normaal Openbaar vervoer

Met deze nieuwe functie, samen met de Apple Watch, heb je geen excuus meer om te weten hoe je op het juiste moment bij de sites kunt komen. Vraag het ons!