DRIE verschillende manieren om berichten te versturen op Apple Watch

Stuur berichten op Apple Watch

Manieren om berichten te versturen op Apple Watch – Onze Apple Watches zijn niet alleen authentieke extensies van onze iPhones, maar stellen ons ook in staat om nieuwe manieren te creΓ«ren om te communiceren en te communiceren met onze teams. Dankzij de Apple Watch kunnen we discreet zien wie er contact met ons wil opnemen zonder een gesprek te hoeven onderbreken, naar onze muziek luisteren in onze draadloze koptelefoon zonder dat we onze apparatuur hoeven te dragen, of zelfs een rekening betalen dankzij Apple Pay in een kwestie van seconden zonder onze iPhone uit onze zak te halen.

Een van de verbeteringen die na de laatste versie van WatchOS zijn verschenen, is de mogelijkheid om met onze vinger een bericht te sturen dat direct op het scherm is geschreven. Een systeem dat zich aansluit bij de andere TWEE manieren om teksten of berichten te versturen en dat we hieronder bekijken.

Hoe verstuur ik berichten op Apple Watch Hoe kan ik ze versturen?

  • Stuur spraakberichten: Niets is makkelijker dan met onze Apple Watch te praten om een spraakbericht te versturen. Klik op het microfoonpictogram en spreek, en verstuur het bericht of de voicemail zoals het is.
  • Verstuur berichten die beschrijven wat we zeggen: Ben jij een van degenen die zijn stem niet graag hoort in een bericht of denk je dat er veel achtergrondgeluiden zullen zijn? Geen probleem. Als je klaar bent met het dicteren van je spraakbericht, zal Apple Watch je vragen of je het wilt laten omzetten in een sms-bericht. Controleer het gewoon en druk op de verzendknop.
  • Stuur berichten in handschrift: Met het nieuwe berichtensysteem kunnen we elk woord dat we willen op een nieuw paneel van de Apple Watch dial schrijven, omdat we het brief voor brief moeten schrijven. Iets wat op het eerste gezicht niet te lang in gedachten is, maar ons in staat stelt om onze eigen uitingen of symbolen maximaal te personaliseren.

Berichten over Apple Watch Audio- of Transcript-bericht Handschrift

DRIE zeer verschillende manieren om een bericht van onze Apple Watch te versturen zonder onze iPhone of iPad uit te schakelen of te gebruiken, en zo veel mogelijk aan te passen hoe we willen dat de andere persoon het ontvangt.