De knop voor de Burst-modus toevoegen aan je iPhone met iOS 14

De iPhone-camera is een onmisbaar apparaat geworden voor gebruikers . De kwaliteit van de fotos, de onscherpe effecten, de studio of het hoge licht, de mogelijkheid om Live Fotos te maken, Time Lapse , de slow motion mode, de 4K videos of de mogelijkheid om filters toe te voegen, maken dat we honderden dagelijkse momenten willen vereeuwigen om te delen met familie of vrienden . Een camera die we kunnen activeren door op het scherm te klikken, met de Apple Watch of door op de volumeknop te drukken alsof het een levenslange camera is.

Een systeem dat met de laatste update van iOS 14 een nieuwe functie krijgt. De mogelijkheid om een tweede fotomodus toe te voegen aan de volumeknop , waardoor de interactie met de camera van de iPhone sneller verloopt om te profiteren van alle mogelijkheden die dit spectaculaire apparaat biedt.

De knop voor de Burst-modus toevoegen aan uw iPhone met iOS 14

Vereiste tijd: 1 minuut.

De iPhone knop voor het volume waar we vroeger fotos van maakten krijgt een nieuwe functie dankzij iOS 14. De mogelijkheid om de burst mode knop toe te voegen aan de fysieke volumeknoppen , om het veel gemakkelijker te maken om fotos te maken van bewegende objecten of mensen. Een systeem dat we zullen moeten activeren in de iOS-instellingen en dat we hieronder uitleggen waar het zich bevindt:

  1. Instellingen

    We hebben toegang tot de instellingen van onze iPhone.

  2. Camera

    We zijn op zoek naar de camera sectie waar we alle instellingen met betrekking tot de camera van onze iPhone vinden.

  3. Activeer volume omhoog

    Hier vindt u de nieuwe instelling die in iOS 14 is opgenomen en waarmee u de optie kunt activeren om de volumeknop in te drukken om fotos te maken in de burst-modus.

Met deze DRIE eenvoudige stappen voegen we een nieuwe fotomodus toe aan de fysieke knoppen van onze iPhone om te schakelen tussen normale en burst-modus fotos zodat we het perfecte moment van een bewegend object of persoon kunnen vereeuwigen.