De aankoopgeschiedenis van iTunes en de App Store bekijken op een iPhone of iPad

Aankoopgeschiedenis bekijken in iTunes en de App Store

Hoe u uw App Store en iTunes-aankoopgeschiedenis kunt bekijken vanaf uw iPhone of iPad – Apple-gebruikers vragen al geruime tijd om een eenvoudigere en meer visuele manier om hun aankoopgeschiedenis te bekijken in de App Store of in iTunes. Een proces dat tot nu toe wat vervelend was en waarvoor iTunes nodig was, maar waarvan de informatie niet erg “Apple”-achtig was.

Films, liedjes, applicaties, games of boeken die we al jaren kopen en die we nu alleen nog maar kunnen bekijken vanaf onze iPhone of iPad met CAUTRO-stappen. Een nieuw systeem dat de mogelijkheid om onze abonnementen op Apple Music, Netflix of een ander systeem te beheren toevoegt. Maar dat bovendien, als we in familie geactiveerd, zal het ons toelaten om te zien wat andere leden van de familie hebben gedownload.Β Want het is niet voldoende om alleen het ouderlijk toezicht te activeren om te weten waar ze zich bewegen, om op tijd te kunnen reageren.

Hoe de aankoopgeschiedenis te bekijken op iPhone of iPad

  • We hebben toegang tot de instellingen van onze iPhone of iPad.
  • Laten we naar de iTunes en App Store sectie gaan.
  • Eenmaal binnen klikken we op Apple ID die in het blauw staat. Vervolgens klikken we in het uitklapmenu op “zie Apple ID” en voeren we ons wachtwoord in.
  • Als we eenmaal in onze Apple ID zitten, hoeven we alleen maar op “Aankoopgeschiedenis” te klikken om ALLE aankopen van programmas, spellen, boeken en films te bekijken.

Een systeem dat ons eindelijk in staat stelt om te zien en te controleren wat we in de loop der jaren voor ALLE Apple apparatuur hebben gekocht.