Controleer uw calorie-inname met het geheime menu van de App activiteit

Verbeter de fysieke prestaties door het wekelijkse calorieverbruik te controleren met de iPhone-activiteitsapplicatie

.

De wekker gaat af, je pakt een licht ontbijt, trekt je trainingskleren aan, je sneakers, de Apple Watch om je pols, je draadloze AirPods om naar muziek te luisteren, en begint te trainen om de ringen op de Apple activiteitsapp te sluiten.

Een applicatie met veel meer informatie dan op het eerste gezicht lijkt, omdat we onze trainingen, de kaart met de route van onze training kunnen zien, of zelfs weten wat het wekelijkse calorieverbruik is en het percentage dankzij de menubranche van de applicatie-activiteit. Weinig mensen wisten van dit menu en hoe je het moet laten zien, maar vandaag zullen we je laten zien hoe je het moet doen, zodat je kunt zien of je op de goede weg bent.

Hoe u uw wekelijkse calorie-inname kunt controleren met de iPhone-activiteitsapplicatie

  • Om te weten te komen of we week na week zijn toegenomen, gedaald of verder zijn gegaan met hetzelfde tempo van beweging en activiteit, moeten we de activiteitsapplicatie invoeren vanaf onze iPhone.
  • Het eerste wat we zien als we toegang krijgen tot de applicatie-activiteit is de geschiedenis van de week met de sferen van de dag en hun voortgang. We klikken op de maand waarin we het overzicht van de maand bekijken.
  • Eenmaal daar, glijdt u gewoon naar rechts vanaf elk punt van de maand en de percentages van toename (in groen) of afname (in rood) van het bewegende doel zal verschijnen op de linker marge.

Als algemene regel, en vanuit het oogpunt van professionele trainers, coaches en andere mensen die zich inzetten voor de wereld van de beweging, is het beste een langzame maar progressieve verhoging van onze grenzen van activiteit, lichaamsbeweging en calorieverbruik, altijd rekening houdend met de persoon en de doelstellingen die we willen bereiken.

Controleer nu hoe het met je percentage gaat in de afgelopen maanden, en als je ziet dat er al een tijdje geen toename is, verhoog dan het dagelijkse doel van de bewegingsring een beetje en blijf je de gezondheid, kracht en mobiliteit van je hart verbeteren. Je lichaam zal je door de jaren heen bedanken.