Bestanden in Pages voor iOS op TWEE verschillende manieren hernoemen

Hernoem bestanden in Pages voor iOS

Bestanden hernoemen in Pages voor iOS – Pages, de tekstverwerker van Apple is in de loop der jaren geëvolueerd tot een van de beste opties voor het schrijven van onze teksten. Of we het nu rechtstreeks op onze iPhone of iPad doen, vanaf de Mac of via iCloud.com. De opties, de synchronisatie, de compatibiliteit met vensters, of de manier om afbeeldingen in te sluiten en onze teksten op te stellen maken het een onmisbaar hulpmiddel.

Zoals met alles, brengen nieuwe versies nieuwe veranderingen met zich mee, en één ervan was de manier om onze bestanden te hernoemen vanuit de iOS applicatie. Een manier om ze te bestellen, want we willen een map netjes houden en in één oogopslag kunnen vinden wat we willen. Zoals we u hebben laten zien hoe u onze bestanden in iBooks kunt hernoemen, beantwoorden we vandaag nog een van de vragen die u ons via ons contactformulier heeft gesteld.

Hoe hernoem je bestanden in Pages voor iOS

Hernoem bestanden in Pages door op de naam te klikken

De snelste en eenvoudigste manier om een Pages bestand te hernoemen is door te klikken op de naam die verschijnt, welke standaard “leeg” is. Met een zachte klik op de paginas voor iOS kunt u deze wijzigen in wat u maar wilt.

Hernoem bestanden in Pages door naar het pop-up menu te gaan

.

Het is altijd belangrijk om een “plan b” te hebben voor het geval dat het vorige systeem faalt, en in dit geval zullen we je laten zien hoe je het pop-up menu kunt openen:

  • Eenmaal daar zoeken we degene die we willen hernoemen, klikken en vasthouden totdat het document lijkt te zweven.
  • Op dit punt geven we het programma vrij en verschijnt er een pop-up menu met verschillende opties, waaronder “Hernoemen”.
  • Klik op deze optie, verander de naam van het bestand dat u wilt en klik op “ok” om het bestand te hernoemen.

Zoals je kunt zien zullen we het ook kunnen labelen en de manier waarop we het indelen verder verbeteren zoals we dat op de Mac hebben gedaan.

Met alleen deze VIER eenvoudige stappen kunnen we ALLE bestanden die we in Pages schrijven op een veel efficiëntere manier organiseren. Een naamsverandering die dankzij iCloud automatisch wordt gewijzigd in al onze Apple computers.