Apple Music Waarvoor dient de knop Create Station?

Creëer Apple Music Station

Apple Music “create station” – Apple Music is een revolutie geweest voor Apple gebruikers. Miljoenen liedjes zijn beschikbaar op ALLE Apple apparaten, waar je elke muziekstijl, groep of liedje kunt ontdekken en ervan kunt genieten. Bovendien zijn er gepersonaliseerde muzieklijsten gemaakt door experts (geen software), album releases, 247 radios en zelfs lijsten met beroemde medewerkers, die hun eigen merknaam met hun eigen muziekstijl identificeren. Een van deze ongelofelijke mogelijkheden die Apple Music ons biedt, is de mogelijkheid om met een druk op de knop onze eigen muziekstations te creëren met betrekking tot een nummer, album of artiest.

Zodat u ons begrijpt: Stel je voor dat je naar een willekeurig liedje luistert en dat je met soortgelijke groepen en liedjes naar dezelfde muziekstijl wilt kunnen blijven luisteren, alsof het een thema-radiozender is. Dat kan in Apple Music, en vanaf vandaag kan dat volgens deze eenvoudige stappen.

Hoe maak je een muziekstation in Apple Music

  • We hebben toegang tot Apple Music vanaf onze computers en zoeken naar een liedje of groepje dat we leuk vinden, en drukken op PLAY om naar het liedje te luisteren.
  • Klik op het DRIE PAGINA-icoon om toegang te krijgen tot de acties van het liedje.
  • Van alle opties zoeken en klikken we op de optie “Create Station”, die een nieuwe map zal aanmaken binnen de “Radio” sectie van Apple Music.

Met deze TWEE eenvoudige stappen hebben we ons “station” gemaakt van het nummer dat we hebben geselecteerd.

Selecteer het nummer of de artiest en klik op het punt-icoon Klik op de knop “Create Station” Zoek uw nieuwe zender in de sectie Radio in Apple Music

Hoe we naar onze muziekzender op Apple Music luisteren

Om te luisteren naar de nieuwe muziekzender die we net hebben gemaakt, ga naar het onderste menu in Apple Music en ga naar de “Radio” sectie, waar we zullen zoeken over de nieuwe map die is gemaakt. Als algemene regel zal het “Radio XXXXX” heten, waarbij de Xen de naam zijn van het liedje of de artiest waarop we het radiostation hebben gemaakt. Op deze manier, als we luisteren naar een Playlist, zullen we in staat zijn om te luisteren naar ALLE muziek met betrekking tot dezelfde muzikale stijl van het nummer of album dat we hebben geselecteerd, en dus onze gepersonaliseerde radiozender te creëren.