Apple horlogeprogrammas bekijken in de lijstmodus

Apple Watch-programmas in lijstmodus

Onder alle nieuwe functies die in WatchOS 4 zijn opgenomen, zoals de opname van de zaklamp, is er een die door velen onopgemerkt is gebleven. De mogelijkheid om al onze toepassingen op het scherm op een andere manier te tonen en te ordenen in alfabetische lijstmodus. Zodra de Apple Watch verscheen, vroeg iedereen zich af hoe de programmas eruit zouden zien en Apple verraste ons met de mini sferen die we met onze vinger konden bewegen, zodanig dat er simulaties van dit systeem op de iPhone en iPad verschenen.

Met het verstrijken van de tijd en de opeenstapeling van applicaties die op onze Apple Watch zijn geïnstalleerd, kan het zoeken naar een bepaalde applicatie met dit systeem vervelend worden. Daarom heeft Apple een nieuwe lijstmodus opgenomen, waarin de programmas op alfabetische volgorde worden gepresenteerd. Een nieuwe optie die we kunnen activeren door een paar eenvoudige stappen te volgen.

Bekijk de Apple Watch-programmas in de lijstmodus

  • Het eerste wat we moeten doen is op de kroon drukken om uit de modderklok te komen en de toepassingen te zien die we hebben geïnstalleerd.
  • Op dit scherm moeten we het nieuwe pop-up menu
  • met kracht aanraken.

  • Zoals u kunt zien kunt u deze nieuwe lijstmodus selecteren die we hebben uitgelegd door deze eenvoudigweg uit het menu te selecteren.

Met deze DRIE eenvoudige stappen kunnen we nu onze programmas op de Apple Watch in alfabetische volgorde vinden, zonder dat we gek hoeven te worden bij het doorzoeken van alle programmas die ik speel. Het enige slechte is dat we de namen van de aanvragen moeten onthouden om ze te lokaliseren.