Aanpassen van het iPhone-toetsenbord voor het typen met één hand

Aanpassen iPhone toetsenbord

Aanpassen van het iPhone-toetsenbord voor het typen met één hand – We worden nooit moe van het ontdekken van nieuwe dingen, vooral niet als die ontdekkingen van het moment zijn. Nu de winter naar veel landen komt en onze handen vaak dreigen te bevriezen, gaan we u laten zien hoe u het toetsenbord van uw iPhone kunt aanpassen, zodat u met de vingers van één hand kunt typen.

Nog een aanpassing die, hoewel het op het eerste gezicht onbeduidend lijkt, ons in staat zal stellen om de andere hand warm te houden in onze jaszakken.

Hoe het iPhone-toetsenbord aan te passen voor het typen met één hand in iOS

Vanaf de iOS-instellingen op de iPhone

  • We hebben toegang tot de instellingen van onze iPhone en zoeken naar de Algemene sectie.
  • Eenmaal daar kijken we en drukken we op waar er Keyboard staat.
  • Zoek en druk op de plaats waar het “One-handed keyboard” staat en selecteer de manier waarop u het toetsenbord wilt aanpassen (dit hangt af van het feit of u linkshandig bent of niet).

Vanaf het eigen iOS-toetsenbord van de iPhone

Als we meer dan één toetsenbord hebben geactiveerd of we willen het aanpassen om het te gebruiken met slechts één hand van een applicatie die het gebruikt, hoeven we alleen maar het planeetpictogram op ons toetsenbord vast te houden en te selecteren aan welke van de TWEE-zijden we het willen aanpassen.

Vanaf nu worden alle letters op ons QWERTY-toetsenbord aan één kant gegroepeerd zodat we met één hand kunnen schrijven. Iets heel interessants nu het koud wordt en het erg lui is om beide handen uit te steken om een boodschap te schrijven.